Corpus Mysticum versus Corpora Terrestria. Kościół rzymskokatolicki wobec Mikołaja Kopernika XV-XXI wiek. - Hubert Łaszkiewicz (Klio)
Corpus Mysticum versus Corpora Terrestria. Kościół rzymskokatolicki wobec Mikołaja Kopernika XV-XXI wiek.