Особливості огляду засобів комп’ютерної техніки - O. V. Manzhai (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано особливості огляду засобів комп’ютерної техніки та сформульовано загальний порядок його проведення. Охарактеризовано основні види такого огляду, засоби комп’ютерної техніки, з якими доводиться стикатися правоохоронним органам. Проаналізовано головні проблемні моменти, які існують у досліджуваній сфері. Розкрито особливості роботи правоохоронних органів на підготовчих етапах, а також безпосередньо під час огляду. Акцентовано увагу на важливості збирання та документування волатильних даних, наведено два основні способи їх збирання. Окреслено особливості огляду мобільних засобів комп’ютерної техніки, наведено приклади.