Вибір діапазонів різноспектральних датчиків в інтересах ведення багатоканальної розвідки - Кожушко Я.М.; Іохов О.Ю.; Лавров О.Ю.; Калмиков О.С. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
В статті проведено аналіз впливу зовнішнього середовища розповсюдження електромагнітних хвиль на роботу багатоканальної оптико-електронної системи розвідки. Обґрунтовано використання оптичного та дальнього інфрачервоного діапазонів у якості основних діапазонів роботи наземної системи розвідки. Запропоновано використовувати методи комплексування різноспектральних зображень для обґрунтування вибору діапазонів роботи багатоканальної системи розвідки.