Archival Silences: Missing, Lost and, Uncreated Archives - Emine Cengiz (Türk Kütüphaneciliği)
Kitapta dünyanın farklı ülkelerinden arşivcilerin ve akademisyenlerin yazmış olduğu toplam 12 bölüm yer almaktadır. Kitaptaki bölümlerde Avustralya, Brezilya, Danimarka, İngiltere, Hindistan, İzlanda, Jamaika, Malavi, Filipinler, İskoçya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki arşivler farklı bağlamlarla incelenmiştir.