Szanse rozwoju spółdzielczości wiejskiej jako formy organizowania się rolników w Polsce w odniesieniu do warunków społecznych i gospodarczych w Unii Europejskiej - Beata Adamczyk (Studia Ecologiae et Bioethicae)
Strzeszczenie nie jest dostępne.