Rendészet az alaptörvény tükrében - Sándor Nyiri (Belügyi Szemle)
Az új rendőrségi törvény kidolgozása mellett a szerző bemutatja, hogy az új alkotmány hogyan vezetett átmenethez a bűnüldözési elvekben.