Penilaian Bahasa - Rapiah Abdul Aziz; Mohd. Rosli Mohd. Ghazali (Journal of Modern Languages)
Dalam kertaskerja ini, istilah penilaian adalah digunakan untuk maksud kedua-duanya iaitu melakukan pengujian dan membuat keputusan.