Правові пільги як спосіб регулювання суспільних відносин: теоретико-правова характеристика - O. V. Levada (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проведено загальнотеоретичний аналіз сутності та характерних властивостей пільг як специфічного способу правового регулювання суспільних відносин. Наведено авторський перелік найважливіших юридичних характеристик пільг, розкрито їх особливості.