امکان‌سنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان - احمد ثمریها; احمد مهرابی (علوم و فنون بسته بندی)
هدف از این تحقیق، امکانسنجی اقتصادی تولید پروفیل چوب پلاستیک از مواد دوستدار طبیعت (باگاس) در استان خوزستان میباشد. جهت این ارزیابی، از اصول حسابداری صنعتی بهره گرفته شد. حجم کل سرمایه‌گذاری برای تولید سالیانه 160000 متر مربع چوب پلاستیک بالغ بر  5/72491 میلیون تومان پیش‌بینی میشود که نتایج اقتصادی زیر را بههمراه دارد: نرخ بازده داخلی (4/32 درصد)، دوره بازگشت سرمایه (26 ماه)، نقطه سربه‌سر تولید (86/16 درصد)، فروش در نقطه سربه‌سر (4/13491 میلیون تومان)، نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت (14/43 درصد)، سرمایه‌گذاری ثابت سرانه (3/3376 میلیون تومان / نفر) و نسبت سود به سرمایه (64/64 درصد). قیمت تمام شده محصول (75/295365 تومان برای هر مترمربع چوب پلاستیک)، نشان از آن دارد که با احداث این کارخانه علاوه بر اشتغالزایی و کاهش واردات چوب پلاستیک، ازخروج ارز از کشور نیز جلوگیری بهعمل میآید. همچنین این طرح از توجیه اقتصادی مناسبی نیز برخوردار می‌باشد.