Діагностика та лікування позалікарняної пневмонії в дітей дошкільного віку: проблеми та дискусійні питання - S.O. Mokia-Serbina; T.V. Lytvynova (Сучасна педіатрія: Україна)
Позалікарняна пневмонія залишається одним із найчастіших захворювань у дітей дошкільного віку, але, незважаючи на інтенсивне вивчення цієї патології, у практиці лікаря первинної медичної допомоги питання диференційної діагностики та лікування вірусних і бактеріальних пневмоній викликають певні проблеми.