Пластично-хореографічні конфігурації художніх образів у рок-опері Ю. Саєнка «Вірую» - Оксана Лань (Вісник КНУКіМ: Серія Мистецтвознавство)
Мета статті – з урахуванням духовно-морального виховного потенціалу постановки провести мистецтвознавчий аналіз пластично-хореографічного вирішення, мізансценувань та художньо-образної символіки рок-опери «Вірую» (1993) композитора Юрія Саєнка на тексти Богдана Стельмаха в інтерпретації режисера Григорія Шумейка й хореографа-постановника Оксани Лань.