Psichology Analysis of Cultural Attitudes in the Philosophy of Goseph Henderson Психологический анализ культурных установок в философии Джозефа Хендерсона Психологічний аналіз культурних установок у філософії Джозефа Хендерсона - V. N. Alexandrovskaya (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
This article considers four vectors of the cultural attitudes for work with patients in the frameworks of the psichoanalise of persone and ancient archetyps, begining from unconscious of the man, relations between cultural and anconscious. В статье рассматривается четыре направления культурных установок для работы с пациентами в рамках психоанализа, связь внутренней культуры личности с древними архетипами, идущими из подсознания человека, связь между культурой и бессознательным. У статті розглядаються чотири напрямки культурних установок для роботи з пацієнтами в межах психоаналізу, зв’язок внутрішньої культури особистості з стародавніми архетипами, які виточуються з підсвідомості людини, зв’язок між культурою та підсвідомістю.