КОНТРАКТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ СЛУЖБИ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - O. V. Khudiakova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто проблеми правового регулювання застосування контракту про проходження служби в Національній поліції України. Визначено відмінність трудового договору від контракту. Вказано, що контракт є видом строкового трудового договору. Подано авторське визначення поняття «контракт про проходження служби в поліції», а також визначено особливості контракту про проходження служби в Національній поліції України. Надано пропозиції щодо вдосконалення відповідного законодавства.