مروری بر پوشش‌های پایه آبی آکریلیک اصلاح‌شده با پلیمرهای با عملکرد بالا و نانومواد - حسین سلیمانی; حسین میقانی (مطالعات در دنیای رنگ)
امولسیون‌های آکریلیک پایه آبی در بسیاری از پوشش‌های ساختمانی، ترافیکی و چسب‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند. از جمله عوامل استفاده گسترده از آنها کاهش چشم‌گیر آلایندگی محیطی به دلیل داشتن میزان مواد فرار آلی بسیار کم و قیمت پایین آنهاست. فیلم حاصل از امولسیون‌های آکریلیک، مقاومت بالا در برابر شرایط جوی، مقاومت در برابر پرتو فرابنفش و براقیت بالایی از خود نشان می‌دهد اما این پوشش‌ها دارای نواقصی نیز هستند از این‌رو روش‌های مختلفی مانند استفاده از نانو مواد و مخلوط‌کردن آنها با سایر مواد ازجمله پلی‌یورتان، ترکیبات آلی فلوئوره و سیلیکون‌های آلی برای بهبود کارآیی رزین‌های آکریلیک به کار گرفته‌ شده است که با توجه به نوع نیروهای بین پلی‌اکریلات و ماده ثانویه، روش اصلاح می‌تواند به دو صورت فیزیکی و شیمیایی انجام شود. در این پژوهش روش‌های مختلف اصلاح خواص پلی آکریلات‌ها مورد مطالعه قرارگرفته است.