Ömer Bozkurt. Yeni Felsefe -Bir Metodik Felsefe Tasavvuru-. Ankara: Maarif Mektepleri, 2020. 216 s. ISBN: 978-605-06679-3-6 - Celal Türer (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu çalışmada Ömer Bozkurt’un Yeni Felsefe -Bir Metodik Felsefe Tasavvuru- isimli eseri değerlendirilmiştir.