Tesis doctoral: Aplicación de novas tecnoloxías no estudo da costa de Galicia dirixidas a unha nova xestión no contexto do cambio global - Alejandro Gómez Pazo (Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles)
Gómez Pazo, Alejandro. Aplicación de novas tecnoloxías no estudo da costa de Galicia dirixidas a unha nova xestión no contexto do cambio global. Universidad Santiago de Compostela (España), febrero 2022. Directores/as: Dr. Augusto Pérez Alberti & Dr. Xosé Lois Otero Pérez.