مروری بر پوشش‌های خودترمیم‌شونده حاوی نانوحامل‌های لوله‌ای هالوزیت - رضا محمودی; پونه کاردر; امیرمسعود اعرابی; رضا امینی (مطالعات در دنیای رنگ)
روش‌‌‌های متعددی برای کاهش نرخ خوردگی در نظر گرفته شده است. در میان تمام این روش‌‌‌ها، پوشش محافظ، نقش به‌‌‌سزایی در حفاظت از خوردگی دارد. بازده‌‌‌ی پوشش معمولا برای کاربرد در محیط‌‌‌های خورنده و شدید کافی نیست. افزودن بازدارنده‌‌‌های خوردگی در ترکیب با پوشش‌‌‌های محافظتی، حفاظت از فلز را افزایش می‌‌‌دهد. مشکلات ترکیب مستقیم بازدارنده‌‌‌های خوردگی با پوشش، منجر به استفاده از فناوری‌‌‌هایی می‌‌‌شود که از یک حامل (ظرف یا کپسول) برای بسته‌‌‌شدن بازدارنده استفاده می‌‌‌شود. نانولوله‌‌‌های هالوزیت دارای مزایای متعددی هستند و به عنوان یک نانو حامل استفاده می‌‌‌شوند. این تحقیق، توسعه‌‌‌ نانولوله‌‌‌های هالوزیت را به عنوان یک نانوحامل برای استفاده در پوشش‌‌‌های خودترمیم‌‌‌شونده مورد بررسی قرار می‌‌‌دهند.