ŠARL DE GOL: POSLEDNJI VELIKI FRANCUZ - Aleksandra Kolaković (Srpska Politička Misao)
Prikaz knjige: Julian Jackson. 2018. A Certain Idea of France The life of Charles de Gaulle. London: Penguin Random House UK, pp. 887.