A GPS előnyei, alkalmazásának hibái - István Kovács (Belügyi Szemle)
A szerző tanulmányában a GPS rendszert mutatja be főként a rendőrségen belül. Ismerteti a rendőrség titkos információgyűjtő tevékenységét, majd az emberkereskedelemmel kapcsolatban egy esetelemzést is olvashatunk.