Conversación con René Vázquez Díaz - Kerstin Cardelús (Moderna Språk)
René Vázquez Díaz är en av de inte helt fåtaliga spanskspråkiga författarna som är bosatta i Sverige, och han är den som avgjort nått störst framgågn, både "här hemma" och i den spansktalande världen, bl a med sin soman La era imaginaria. Här intervjuas han av Kerstin Cardelús (Riksradion).