Halet Efendi Kütüphanesindeki Sanat Değeri Olan Kitapların Müzeye Nakli Hakkında - Çev.: Zehra Kılıçarslan (Türk Kütüphaneciliği)
Metinde, Halet Efendi Kütüphanesinde yer alan ve sanat değeri taşıyan eserlerin müzeye nakil talebi hakkında bilgi verilmektedir.