Проблемні питання правового регулювання суспільного нагляду за аудиторською діяльністю в Україні - Y. V. Tsyhanok (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Статтю присвячено пошуку шляхів вирішення окремих актуальних проблемних питань правового регулювання суспільного нагляду за аудиторською діяльністю в Україні. Зокрема, існує правова невизначеність в частині фінансово-правових відносин з приводу фінансування діяльності органів, уповноважених здійснювати суспільний нагляд за аудиторською діяльністю, за рахунок внесків суб’єктів аудиторської діяльності, які надають аудиторські послуги певним визначеним категоріям юридичних осіб та їх об’єднань.