Produsele forestiere nelemnoase vasculare cu potentțial toxic din Republica Moldova - Gheorghe Novac (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
Acest studiu face parte dintr-un set de articole despre informarea şi conştientizarea valorii produselor forestiere nelemnoase din Republica Moldova. Cercetarea a fost efectuată pentru a determina produsele forestiere nelemnoase cu potenţial toxic. Zona de cercetare a fost fondul forestier al Republicii Moldova, între anii 2016-2019. Încompoziţia floristică a suprafeţei cercetate au fost identificate 168 specii, aparţinând la 4 filumuri, 5 clase, 54 familii botanice şi 123 de genuri, care pot fi periculoase pentru animale şi oameni datorită substanţelor active pe care le conţin.