En kritik av kritiken - Möjligheten till begränsande sållningsargument vid kriminaliseringsbeslut. En diskussion kring Claes Lernestedts doktorsavhandling. - Kimmo Nuotio (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.