ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ НОВАЦІЇ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРАВА У ВНЗ УКРАЇНИ - O. V. Pecherskyi (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто питання формування в інформаційному праві новітніх теоретичних правових учень. Указано, що ці концепції дають нове уявлення про суб’єктний та об’єктний склад інформаційних правових відносин, розвивають правове вчення про інформаційне суспільство. Взаємозв’язок цих концепцій з інформаційними відносинами сприяє формуванню наукової школи теорії інформаційного права.