Szemelvények a sportrendezvények biztonságának aktuális kérdéseiről - Nikolett Ágnes Tóth (Belügyi Szemle)
Cél: A szerző arra vállalkozott, hogy bemutassa, hogy melyek azok a sajátos tényezők, amelyek alapján megállapítható, hogy a labdarúgó rendezvények a világon kevésbé biztonságosak, mint hazánkban.