Акушерська та перинатальна патологія в жінок з великими акушерськими синдромами в анамнезі - N.Y. Lemish (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити особливості акушерської та перинатальної патології в жінок, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів (ВАС) в анамнезі під час попередніх вагітностей.