Клініко-лабораторні кореляції помірного ожиріння та дисбалансу вітаміну D з предикторами прееклампсії - O.V. Bodnarchuk (Український журнал Здоров'я жінки)
Існує безліч даних щодо валідності різних біомаркерів як предикторів прееклампсії. Проте, незважаючи на очевидність і необхідність подібних досліджень для жінок з ожирінням, таких робіт небагато, а їхні дані суперечливі.