ФОРМУВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ У МАЙБУТНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - I. V. Klymenko (Law and Safety)
Досліджено специфіку відповідальності курсантів – майбутніх правоохоронців, які навчаються у контексті програми психологічного супроводу. Виявлено статистичні закономірності, що вказують на прояв окремих компонентів відповідальності у зазначених курсантів, на відміну від курсантів, які навчаються за звичайною програмою. Показано, що навчання курсантів у навчально-виховному процесі у контексті програми психологічного супроводу сприяє більш ефективному формуванню професійної відповідальності у курсантів – майбутніх правоохоронців.