Czy UNESCO uda się zbudować „kultury ludzi ziemi” w Kanadzie? - Bartosz Hlebowicz (Journal of Folklore and Popular Culture)
Recenzja: Agnieszka Pawłowska-Mainville, Stored in the Bones. Safeguarding Indigenous Living Heritages, University of Manitoba Press, Winnipeg 2023.