A Csongrád megyei tanyaprogram elmúlt tizenhét esztendejének szakmai tapasztalatai, jövőbeni lehetőségei - Ágnes Csete; Márta M. Toronykőy (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi Csongrád megyei rendőrség által működtetett egyedülálló bűnmegelőzési program működéséről.