Міжнародна класифікація хвороб - 11: що потрібно знати стосовно уражень верхніх дихальних шляхів? Запитання та відповіді - H.V. Beketova; V.I. Popovych (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - на прикладі нозологічних форм тонзиліту привернути увагу лікарів до структури Міжнародної класифікації хвороб 11-го перегляду (МКХ-11) для використання у клінічній діяльності.