بررسی تأثیر برنامه خودمدیریتی مبتنی بر الگوی پنج‌آ بر خودکارآمدی زنان مبتلا به دیابت‌بارداری - رنگین فتاح نیا; روناک شاهوی; ماریا مریم کلهر; بیژن نوری; فرزانه ظاهری (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی