Kütüphanelerde yenilikçi hizmetler: Makerspace - Burcu Aydemir Şenay (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada Dr. Ayşenur Güneş'in "Kütüphanelerde yenilikçi hizmetler: Makerspace" adlı kitabı tanıtılmıştır.