"BANKElSANG" TÜRÜ ALMANCA BİR ŞARKIDAKI TÜRK MOTiFiNE iŞLEVSELCi BiR YAKLAŞIM - Ali Osman ÖZTÜRK (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
"BANKElSANG" TÜRÜ ALMANCA BİR ŞARKIDAKI TÜRK MOTiFiNE iŞLEVSELCi BiR YAKLAŞIM