VIII. Beş Yıllık Kalkınma Planı Bilişim Teknolojileri ve Politikaları Özel İhtisas Komisyonu (81) Bilgi Hizmetleri ve İçerik Alt Komisyonu Raporu - TK Yayın Kurulu (Türk Kütüphaneciliği)
Küreselleşen dünyada bilgi çok büyük önem kazanmıştır. Türkiye'de bilgi hizmetleri ve içerik yayımında, güncel teknoloji ve uygulamalarla, geleneksel kurum ve uygulamalar yan yana yürütülmektedir. Bu bilgi iletişim işinin gereğince yapılmadığı anlamına gelmektedir. Bu raporda, ülkemizdeki bilgi hizmetlerinin bugünkü durumu ve yapılması gerekli olanlar açıklanmıştır.