Транспортна логістика та особливості обcлуговування небезпечних вантажів у портах (міжнародно-правовий аспект) - V. O. Dopilka; O. O. Balobanov (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Значний за номенклатурою та обсяг нормативних і рекомендаційних актів, що прагне до всеохоплюючої дії, розроблений і розробляється на міжнародному, регіональних (ЄС) та національних рівнях, свідчить про постійно зростаючу актуальність питання, пошуки його системного вирішення щодо всього транспортного комплексу, що обслуговує світову торгівлю.