CULTIUS TRANSGÈNICS: LA DECADÈNCIA DE LA POLÈMICA MEDIÀTICA AL PERIODISME 2.0 - Maria Josep Picó Garcés (Mètode Science Studies Journal: Annual Review)
La controvèrsia sobre les conseqüències dels organismes genèticament manipulats en la natura i salut va protagonitzar un dels debat mediàtics més intensos de finals del segle XX. Amb la declaració de l’Any de la Biotecnologia aquest treball analitza l’estat actual de la polèmica sobre els cultius transgènics a la premsa digital i la blogosfera de l’àmbit espanyol i europeu.