Cahiliye Döneminde Mekke, Yaşar Çelikkol - Furkan Yıldırım (Siyer Araştırmaları Dergisi)

(untitled)
Yaşar Çlikkol tarafından kaleme alınmış olan "Cahiliye Döneminde Mekke" isimli doktora tezi olarak kaleme alınmış ve kitap olarak basılmış eserin incelemesi ve değerlendirmesi yapılmıştır. Eser Mekke tarihine ilişkin bilgiler, Mekke'nin risalet öncesi döneme ait fiziki, etnik, dini ve idari yapısı hakkında bilgiler içermektedir.