Показники ротаційної тромбоеластометрії при передчасних пологах - S.S. Leush; M.V. Protsyk (Український журнал Здоров'я жінки)
Порушений материнський, плацентарний і/або плодовий гемостаз призводить до гестаційних розладів, зокрема передчасних пологів (ПП). Для недоношеного новонародженого важливе швидке і зручне оцінювання коагуляційного профілю.