59. Kütüphane Haftası Açılış Konuşması - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
59. Kütüphane Haftası açılışında Goethe Enstitüsünde Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal tarafından yapılan açılış konuşması.