ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА ЇХ ПРОЦЕСУАЛЬНЕ ОФОРМЛЕННЯ - O. O. Yukhno (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто особливості використання сучасних інформаційних технологій під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, форми їх процесуального оформлення та закріплення як доказів у кримінальному провадженні. Описано види негласних слідчих (розшукових) дій згідно з чинним КПК України та проаналізовано можливості їх застосування у правозастосовній діяльності. Запропоновано авторську класифікацію сучасних інформаційних технологій. Проаналізовано думки вчених щодо порушених у статті питань, надано авторську їх оцінку. Зроблено висновок про наявність певних неузгодженостей та неповноти окремих положень чинного КПК України.