Anmeldelse af Ann-Christine Petersson Hjelm: Fängelset som välfärdsbygge - Peter Scharff Smith (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of Ann-Christine Petersson Hjelm: Fängelset som välfärdsbygge