Huldigingswoord Prof. J. Janse van Rensburg - Francois Tolmie (Acta Theologica)
Uit teks: Die Fakulteit Teologie dra graag hierdie uitgawe van Acta Theologica op aan Prof. Johan Janse van Rensburg by sy aftrede as Hoogleraar en Departementshoof van die Departement Praktiese Teologie aan die Fakulteit Teologie.