P. Duchliński, A. Kobyliński, R. Moń, E. Podrez, „Etyka a fenomen życia”, Wyd. Naukowe Akademii Ignatianum, Kraków 2017 - Tymoteusz Mietelski (Warszawskie Studia Teologiczne)
Artykuł stanowi recenzję książki P. Duchliński, A. Kobyliński, R. Moń, E. Podrez, „Etyka a fenomen życia”, Wyd. Naukowe Akademii Ignatianum, Kraków 2017.