Фетоплацентарний комплекс і «великі акушерські синдроми» - N.Y. Lemish (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити особливості функціонального стану фетоплацентарного комплексу (ФПК) протягом вагітності в жінок, які мали ускладнення з групи «великих акушерських синдромів» (ВАС), що клінічно проявлялися прееклампсією, передчасними пологами та плацентарною недостатністю.