Retsmedicinske hulrumsundersøgelser for tilstedeværelse af narkotiske stoffer - Preben Geertinger; Karin Helweg-Larsen; Jørgen L. Thomsen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.