МОЖЛИВОСТІ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ НЕЗАКОННОГО ОБІГУ ЗБРОЇ - D. V. Andreev (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Поняття «незаконний обіг зброї» охоплює комплекс правопорушень, які передбачені чотирнадцятьма статтями Кримінального кодексу України. Всі злочини об’єднує один предмет злочину, яким є зброя. Під час розслідування цих злочинів обов’язково призначається експертиза зброї та слідів і обставин її використання. Різноманітність видів зброї і способів учинення злочинів обумовлює необхідність призначення інших судових експертиз.