بەلاڤبونا ناسناڤ وزاراڤێن کوردی ل وەلاتێن مسروشامێ دسەردەمێ ئەیوبی ومەمالیکێن دەریایی دا(570-784مش/1174-1382ز) - Zeravan Yahya Ali; Hakim Abdulhakim Zubair (Qubahan Academic Journal)
دڤێ ڤەکولینێ دا ئاماژە ب بەلاڤبوونا ناسناڤ وزاراڤ وئیدیەمێن کوردی ل وەلاتێن مسروشامێ دسەردەمێ ئەیوبی ومەمالیکێن دەریایی دا(570-784مش/1174-1382ز)هاتیە کرن .