THE PROPAEDEUTICS OF THE ETHICAL RANGE OF PROBLEMS ПРОПЕДЕВТИКА ЭТИЧЕСКОЙ ПРОБЛЕМАТИКИ ПРОПЕДЕВТИКА ЕТИЧНОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ - O. P. Varshavskyi (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The things are shown to us in their situational material-at-hand with the nearest presentation. As the result, their expanding semantic range is formed. Therefore preliminary phenomenological
“examination” by detection of the “genuine” conception is always required. The present research carries out it on materials of the ethical descriptions of the human presence. Вещи показываются нам в своей ситуативной подручности ближайшими представлениями, в результате чего образуется их расширяющийся смысловой диапазон. А потому всегда необходима предварительная феноменологическая «экспертиза» по выявлению «генуинного» понятия. Ее и проводит предлагаемое исследование на материале этических характеристик человеческого присутствия. Речі представляються нам у своїй ситуативній підручності найближчими уявленнями, у результаті чого утворюється їх широкий смисловий діапазон. А через те завжди необхідна попередня феноменологічна «експертиза» з виявлення «генуїнного» поняття. Її і проводить пропоноване дослідження на матеріалі етичних характеристик людської присутності.